Alpakkavilla

"Kasvatamme alpakoita rakkaudella ja huolenpidolla"

Tarjan käsityöharrastus johti meidät hankkimaan alpakoita vuonna 2014 ja emme ole katuneet alpakankasvattajaksi ryhtymistä, vaan pyrimme lisäämään alpakoita tilallamme edelleen.

Ota yhteyttä, jos haluat vierailla tilalla tutustumassa alpakoihin.

Ensimmäiset alpakat

Ruskea Goldie ja musta Eeva sekä taustalla oleva Helinä olivat ensimmäiset alpakat, jotka hankimme vuonna 2014. Musta Eeva on tyttölauman vahti ja Goldie on Alpakkavillan emännän suosikki ihanan villansa ja temperamenttisen luonteensa vuoksi.

Petteri

Petteri sai nimensä, kun nenänpää oli syntyessä niin punainen. Petteri on kynsiään myöten valkoinen ori, joka on ottanut poikalaumamme johtajan paikan uljaalla olemuksellaan. Poikalaumassa on poikia viisi: Hugo, Eeli, Petteri, Ewald ja pieni ruskea Ludvig-poika.

Tyttöalpakoiden lauma

Tyttölaumamme on kasvanut 10 alpakan kokoiseksi. Toinen ruskeista pienistä on Evita, joka on saanut nimensä Evita Peronista. Etualalla oleva valkoinen tyttö on nimeltään Grace, Grace Kellyn mukaan.

Alpakkavilla.fi
Lamminkulmantie 301, 45810 Pilkanmaa
Kouvola
Y-tunnus 1714044-8

Copyright © alpakkavilla.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tarja ja Petri Porkka

info@alpakkavilla.fi
tel. 0400 405 826

Kasvatamme alpakoita rakkaudella ja hyvällä huolenpidolla. Ostamme myös alpakan
villaa ja lankaa. Yrityksemme Suomen Alpakkavilla Oy valmistaa korkealaatuisia alpakanvillatuotteita löytyy osoitteesta: www.cria.fi