Heinähattu

Heinähattu on -90 valmistunut hirsirakenteinen omakotitalo sivussa liikenteen melusta, mutta vain 9 km päässä kaupungin kaupoista ja palveluista. Talon nimi, Heinähattu, on vanha sanonta, jolla tarkoitetaan maalla asuvaa ihmistä. Maaseudun tunnelmaa kaipaava saakin nauttia tilavan, metsän ympäröimän pihamaan rauhasta. Myös talon sisällä on tilaa hengittää: avaran olohuoneen huonekorkeus on vaikuttavat viisi metriä. Talon lukuisista ikkunoista voi seurailla alpakoiden laiduntamista pihamaalla.


Hirsiseinien, takan ja keskuslämmityksen ansiosta talo on kesäisin juuri sopivan viileä ja talvisin kodikkaan lämmin. Kolmen makuuhuoneen yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa mahdollistavat yöpymisen suuremmallakin porukalla. Vieraiden käytössä on myös sauna.


Varaa alla olevasta linkistä tai soittamalla numeroon 0400 405 826.Alla muutama saamamme arvostelu:


"Erittäin viihtyisä sekä tunnelmallinen paikka. Mökki oli tilava, ja riitti mainiosti viidelle hengen porukalle. Alpakat olivat mahtavia!"

"Ihanan tunnelmallinen mökki! Kaikki puitteet kohdillaan! Joustava sisään- ja uloskirjautuminen, josta plussaa."

Klikkaamalla kuvaa se aukeaa isoksi

Alpakkavilla.fi
Lamminkulmantie 301, 45810 Pilkanmaa
Kouvola
Y-tunnus 1714044-8

Copyright © alpakkavilla.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tarja ja Petri Porkka

info@alpakkavilla.fi
tel. 0400 405 826

Kasvatamme alpakoita rakkaudella ja hyvällä huolenpidolla. Ostamme myös alpakan
villaa ja lankaa. Yrityksemme Suomen Alpakkavilla Oy valmistaa korkealaatuisia alpakanvillatuotteita löytyy osoitteesta: www.cria.fi